Äventyrsläger 12-15.6

Hejsan Alla
Här kommer lite förhandsinfo för lägret på Köpmanholmen
Ledare: Kristoffer Nylund, Josefine Jussila, Emilia Björkvik
Under tiden på lägret så får vi all mat via Köpmanholmen. Därför är det bra ifall ni meddelar allergier i förtid.
Vi kommer att paddla mycket kajak, likaså prova på att segla med kyrkobåt. Så behövligt att ta med är egen vattenflaska, solglasögon, och extra ombyte som kan packas vattentätt med t.ex. 2st plastpåsar.
För övernattningarna är det givetvis bra att packa med kläder för hela lägret, necessären och personliga mediciner. Vi kommer att ha med ett tipi-tält med kamin till lägret men om de vill får de gärna ta med egna tält eller annat de kan sova i. Obligatoriskt är liggunderlag och sovsäck.
Mvh
***********************************************
 

Kristoffer Nylund tf Verksamhetsledare för 

Larsmo IRL, friluftsguide & egenföretagare

2 reaktion på “Äventyrsläger 12-15.6

Kommentera