En slöjdsal full av ungdomlig kreativitet och gamla getter!

pilbga 15:00 kom jag och Marcus till slöjdsalen för att göra lite förberedelser inför starten. 5 minuter senare dök 8 elever upp som hade stannat i skolan för att vänta på att kursen startar, som annars skulle starta 16:00.

Vi tyckte det var onödigt att vänta något destomera och började på med detsamma. Innan klockan fyra var vi 27st som snickrade till på sina bågar med iver. Ledarna ritade på allas bågar vad som skulle hyvlas bort och sedan tog ungarna över.

Jag hann tyvärr inte ta så många bilder igår för allting gick väldigt snabbt och innan jag visste ordet av var klockan halv sju och vi började städa undan. Idag ska jag försöka ta flera bilder så jag kan dela med mig av framskridandet. Om allt går vägen borde alla ha varsin pil samt en långt kommen båge tills ikväll!

Nu blir de att äta fastlagsbullar! Tjenamoss!

Kommentera