Rådjursjakt i Holm

Jakt kulturen i Larsmo är välutvecklat och intresset är stort både hos vuxna och unga här. Tyvärr så finns det allt för lite utrymme för att alla ska få chansen att bli jaktmedlemmar.

Både Larsmo IRL och Larsmo jaktförening rf. ser mera ungdomar ut i fältet och därför har de ställt upp på att ta med 6-12st ungdomar på rådjursjakt i december. De som får chansen att åka med på jakten är med i en viltvårds kurs med Saul Sundelin. Platserna lottas ut bland de intresserade.

God jaktlycka!

Geocaching i Bosund och Öja

Larsmo IRL organiserade en lyckad geo caching tur i omnejden med ivriga skattejägare. på 2h och 30m hann vi hitta 5st gömmor och i en av dem så fann vi detta mystiska mynt som har sin start i Tyskland!

Här finns en länk ifall ni vill följa hur myntet ”Sitting Bull” har rest runt världen genom geocaching! Kursen gick så pass bra att vi tänker ordna en klubbverksamhet kring temat geocaching i Bosund! Välkomna att anmäla er till klubben.

Mvh Kristoffer

Vår alldeles egna reklamaffish

Vi satsar i år på att få mera synbarhet till alla de fina aktiviteter vi håller genom en reklamaffish!

Vi har satt upp denna i alla skolor i Larsmo och runt den så sätter vi ut våra evenemang som vi vill hålla! Så håll utkik efter våra gratis evenemang och kom med på nya roliga aktiviteter!